Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Nem más, mint Lady Gaga ült a volánhoz a legutóbbi Carpool Karaoke című tévéműsorban, James Cordennel! Rendhagyó módon a műsorvezető az, aki a sofőr szerepét is betölti, ám ezúttal Lady Gaga lecsapta a kezéről a kormányt, és a sajátjába vette az irányítást!

lady_gaga_carpool_karaoke

Miközben a két sztár az énekesnő legnagyobb slágereit fújta el, James Corden nem bírta megállni, és Lady Gaga legkihívóbb öltözékeire is ráfókuszálta a kamerát, csak hogy el ne felejtsük, miket viselt annó a popszakma egyik legnevesebb előadója!

A műsor keretén belül Lady Gaga elmesélte, miként született meg mindössze 10 perc alatt a Just Dance és a Poker Face című nagysikerű dala, de arról is szót ejtett, hogyan szerezte meg a jogsiját. És te tudtad, hogy Lady Gaga több mint 400 olyan öltözéket is birtokol, melyeket korábban Michael Jackson a turnéi alatt viselt? Erről is kiderül néhány izgalmas részlet a showműsorban.

Lady Gaga egyébként legújabb nagylemezét, a Joanne-t népszerűsíti. Az album teljesen másnak Ígérkezik, mint amit eddig az énekesnőtől megszokhattunk. Lásd például a Perfect Illusion, a Million Reasons és az A-Yo című dalokat, melyeket már meghallgattunk a korongról!