Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Queen minden idők egyik legkedveltebb zenekara. Talán nem is létezik olyan zenekar a világon, ami felbomlása után húsz évvel is ilyen nagy rajongásnak örvendjen. Legismertebb számaikat ugyanúgy dúdolják a tinédzserek, mint a mai hatvan-hetven éves nagypapák. Az egész világ rajong értük.

freddy-queen2

Az elmúlt évben Rio de Janieróban megrendezett emlékkoncerten a közönség egy emberként énekelte a “Love Of my Life” című dalt. Egy teltházas aréna egyszerre énekelt, ennél nagyobb bizonyíték nem kell arra, hogy láthassuk, a Queen örök.

Brian May, a közismert énekes egy szál gitáron játszott a színpadon, amikor az óriáskivetítőn megjelent Freddie Mercury teljes alakos képe. A Queen frontemberének “érkezésére” a közönség valósággal eksztázisba esett. Ennél felemelőbb koncertet aligha láttunk ezidáig. Ennek az előadásnak köszönhetően a Love of My Life valóságos nemzeti dallá vált Brazíliában.

Ezt már láttad? 1988-ban Freddie Mercury hatalmas sikert aratott ezzel a dallal. Hogy kivel énekelte? Nézd meg a VIDEÓ-t!

Majdnem akkora sikere volt, mint, amikor Freddie Mercury 1986-ban 72 ezer ember előtt énekelte el a londoni Wembley Stadionban.