Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Nagyon meghatotta Tóth Gabit Benedek Viktória története, akit szülei elhagytak, nagymamája nevelt fel, ám most nevelőszülőkhöz került. Tóth Gabi sírva ölelte át a lányt, annak produkciója után.

toth-gabi-sir

Viktória még csak 15 éves, de már most rengeteg élettapasztalattal rendelkezik, sajnos nem a jó kategóriából. A fiatal lány öt éve nem látta édesanyját, apja nyolc éves korában elhagyta őket.

“Anyukámat nem láttam lassan öt éve, apukám nyolcéves koromban lemondott rólam, de őt egyáltalán nem láttam. Nehéz gyerekkorom volt, volt olyan, hogy nem volt mit enni, nem tudtunk fürdeni, családi viszályok, veszekedések, durvábbak mint az átlag. Elviselhető, de azért bennem van, hogy minden gyermek mellett ott vannak a szülei. Anyák napján rossz volt látni, hogy mindenkinek anyukája ott volt, míg én egyedül érkeztem, aztán vihettem haza a virágot, mert nem volt kinek odaadjam.” – mondta Viktória az X-Faktorban.

Viktóriát keresztszülei nevezték be az RTL tehetségkutatójába, ahol Cserháti Zsuzsa slágerét énekelte el. Tóth Gabit nagyon megérintette a fiatal lány története, produkciója után felrohant a színpadra, hogy megölelje, majd könnyek között mondott véleményt.

Az énekesnőt azért érintette mélyen a lány története, mert valószínűleg soha nem tud majd természetes úton gyereket szülni. 2008-ban Friderikusz Sándornak mesélt arról, mi történt vele.

“Nem értettem, hogy ez hogy történhetett meg velem. Tizennyolc éves koromban egy éjjel rosszul lettem. Alma nagyságú ciszta volt a bal petefészkemen, ami a fizikai megterhelés hatására kifakadt. A vérsavó, ami benne volt, kifolyt. Másfél liter vér került a hasüregembe, ami szétmarta az egyik petefészkemet.” – mesélte akkor Gabi.

A történtek után 60%-al csökkent annak az esélye, hogy az énekesnő teherbe essen, de nem adja fel a gyerekvállalást, ha kell örökbe fogad, mert sok gyerek vár a szeretetre, gondviselésre.