KezdőlapSzínesCipősdobozban találtak rá, 17 év után most ez a srác egyike a...

Cipősdobozban találtak rá, 17 év után most ez a srác egyike a világ legnagyobb felfedezettjeinek!

-

Emmanuel Kelly és testvére Irakban született. Apácák találtak rájuk egy cipősdobozban, miközben körülöttük tombolt a háború. A testvérek fogyatékkal jöttek a világra, melyet a térség kémiai szennyezettsége okozott: a felső végtagjaik nem fejlődtek ki teljesen, ám fizikai hiányosságaik ellenére tökéletes kisfiúk voltak.

em

Hirdetés

Korlátozott erőforrásaik és lehetőségeik arra vezették rá az apácákat, hogy egy árvaházban helyezzék el a két talált csecsemőt. 1998-ban aztán egy ausztrál humanitárius, Moira Therese Kelly fedezte fel őket egy bagdadi gyerekotthonban. Moira magával vitte Emmanuelt és Ahmedet Ausztráliába, hogy különleges orvosi ellátásba részesítse őket, ám a gyerekek annyira a szívéhez nőttek, hogy nem bírt megválni tőlük. Örökbefogadta őket, és sajátjaként pátyolgatta a két testvért.

Nem telt el sok idő, míg kiderült, úgy Emmanuelt, mint Ahmedet nagyszerű tehetséggel áldotta meg a sors. Ahmed ügyes sportoló lett – 2012-ben a Nyári Paralimpián úszóként képviselte Ausztráliát. Emmanuel pedig a zene iránt érdeklődött – a 2011-es X-Factorban olyan műsorszámot mutatott, amelytől a közönség a zsűritagokkal együtt zokogott!

Hirdetés

Emmanuelt a családja támogatta abban, hogy benevezzen a versenyre. John Lennon Imagine című dalát választotta, és annyi érzelmet pakolt bele, amennyi csak belefért! A 17 éves fiatalember megható énekére már csak az élettörténete tehette fel a pontot. Ne csodálkozz, ha a produkciójától a te hátadon is végigfutkos a hideg!

https://www.youtube.com/watch?v=W86jlvrG54o

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek