Hosszú idő után megérkezett Lady Gaga új videóklipje. Ezt neked is látni...

Hosszú idő után megérkezett Lady Gaga új videóklipje. Ezt neked is látni kell!

Terepjáróval kocsikázik a sivatagban, majd egy olyan bulira érkezik, amelynek a főszereplője természetesen ő maga – ez Lady Gaga és a legújabb videóklipje, melyet a Perfect Illusion című szerzeménye mellé forgatott.

lady-gaga-perfect-illusion-video

A kisfilm szereplőinek soraiban még ott van Mark Ronson, Kevin Parker és BloodPop, vagyis azok a személyek, akik segítettek Gagának megalkotni az első kislemezdalt az énekesnő új albumáról. A videóklip forgatására Lady Gaga már nem öltött magára extrém viseletet, mint ahogyan azt korábban tette. Inkább a visszafogott, egyszerű öltözéket választotta: egy farmert és a trikót, amiben legalább olyan jól érezte magát, mint az eddigi klipek extravagáns ruhakölteményeiben.

Gaga új dala bár bejutott a Hot 100-ba, csupán a 15. helyen debütált! Ez enyhén vérszegény eredménynek bizonyul, kiindulva abból, hogy a Born This Way például 2011-ben az első helyen kezdte, és 6 hétig csücsült a dobogó élén!

A Perfect Illusion Lady Gaga következő stúdióalbumát népszerűsíti, amely Joanne címmel kerül nemsokára kiadásra.

Ha érdekelnek további cikkeink, iratkozz fel hírlevelünkre! Fent vagyunk a Google Plus-on is, csatlakozz hozzánk.Nincs hozzászólás

Írj választ