Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megérkezett Beyoncé legújabb videóklipje, a Hold Up. A felvétel az énekesnő vizuális nagylemezéről, a Lemonade-ről származik, amely az első helyen debütált az amerikai, brit és ausztrál toplistákban.

beyonce-hold-up

Bár óriási siker övezi, Beyoncé továbbra is teljes gőzzel népszerűsíti legújabb albumát. A Hold Up és a frissen publikált videóklip kezdetben csak a Tidal-felhasználóval rendelkező rajongók számára volt elérhető, most azonban már a YouTube-on is végignézhető. A kisfilm olyannyira felkapott, hogy már a debütálását követő néhány órában közel 1,5 millió megtekintést zsebelt be! Beyoncé Lemonade albuma sem panaszkodhat: a rejtélyes korong iránt még mindig hatalmas az érdeklődés, a kritikusok is jó véleménnyel vannak róla, és csupán az Államokban több mint 1 millió példányt adtak el belőle!

A Hold Up Beyoncé és Thomas Pentz, Ezra Koenig, Emile Haynie, Joshua Tillman, Uzoechi Emenike, Sean “Melo-X” Rhoden közös alkotása. A dalban részletekre bukkanhatunk a Can’t Get Used To Losing You című Andy Williams-felvételből, ami a ’60-as években volt nagy sláger.

Az énekesnő új albumának címében az emlékek és az élettapasztalatokból levont tanulságok ötvözik egymást. A Lemonade-et Beyoncé nagymamájának élete ihlette, valamint Jay-Z nagyanyjának szavai, aki a 90. születésnapján a következőket mondta:

„Az életemben voltak egyaránt jó és rossz pillanatok, de mindig megtaláltam magamban a belső erőt a folytatáshoz. Citromot szolgáltak fel nekem, de én limonádét készítettem belőlük.” – fogalmazott Hattie, a nagymama, akinek a bölcsességéből merített a Lemonade.

Neked melyik a kedvenced a 12 dalt tartalmazó Beyoncé-lemezről?