KezdőlapZeneDalokDal- és klippremier: Tom Odell - Here I Am

Dal- és klippremier: Tom Odell – Here I Am

-

Új albumának népszerűsítése jegyében, ismét egy dalpremierrel jelentkezik Tom Odell. A felvétel címe Here I Am, és egy intimebb koncert keretében, élőben került rögzítésre, a Vevo Presents jóvoltából. A dal a brit énekes Wrong Crowd című lemezét gazdagítja.

tom-odell

Hirdetés

A maga 25 évével, Tom Odellnek sikerült napjaink legkeresettebb előadóinak szintjére emelkednie. 2012-ben robbant be a zene mezejére, amikor az Another Love című balladájával rendre hódította a szíveket. Debütáló lemeze, a Long Way Down 2013-ban látott napvilágot, és az első helyen indult a brit toplistákban, de jól fogadták Amerikában, Európában és Ázsiában is.

Odell annak tulajdonítja a sikerét, hogy dalait személyes tapasztalataiból kovácsolja. Arról énekel, amit átél és érez, a magánéletéből inspirálódik, és talán ez az, amitől őszinték, természetesebbek és megkapók a szerzeményei.

Hirdetés

Az énekes Wrong Crowd című, második stúdióalbuma június 10-én került a boltokba, és a 2. helyen debütált a brit lemez-ranglistákban. Erről hallgathatjuk most a Here I Am című felvételt, egyenesen a koncertről, ahol elsőként élőben elhangzott!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek