Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megérkezett Lady Gaga várva-várt kislemezdala, a Perfect Illusion. A felvétel egy három éves szünetet szakít meg az énekesnő karrierjében. A nagy visszatérést nemsokára egy videóklip is megpecsételi, amely – akárcsak a Perfect Illusion –, Lady Gaga ötödik stúdiólemezét népszerűsíti majd!

lady-gaga

Gaga új szerzeményét Mark Ronson, Kevin Parker és BloodPop gyártotta, ám nem üti azt a szintet, amihez az énekesnő eddig hozzászoktatott. A rajongók véleménye megoszlik, és sokan vádolják Lady Gagát, amiért beéri ezzel az egyszerű produkcióval. Szerintük az énekesnő jóval többre lenne képes, ezt számtalanszor bizonyította már, és az, hogy alább engedi a lécet, egyáltalán nem szolgál a javára! Ezzel egyidőben a pletykák is szárnyra kaptak. Gagának ugyanis meg kellett volna házasodnia idén Taylor Kinney-vel, de a nyáron bejelentették, hogy szakítanak – talán ez az esemény rombolt az énekesnő morálján és hatott ki a dal minőségére.

A lényeg, hogy a Perfect Illusion megőrizte Lady Gaga zenei stílusának alappilléreit – a dance műfajában született, egy kis rock-kal fűszerezve. Neked mi a véleményed az alkotásról?