KezdőlapZeneDalokMegérkezett Céline Dion új dala. Évek óta nem hallottunk ilyen szépet az...

Megérkezett Céline Dion új dala. Évek óta nem hallottunk ilyen szépet az énekesnőtől!

-

Új dalt tett közzé Céline Dion legújabb albumáról, az Encore un soir-ról. A felvétel címe Trois heures vingt, és még ebben a hónapban a kezedben tarthatod!

celine-dion

Hirdetés

Év elején Céline Dionnak kemény pillanatokkal kellett megküzdenie. Előbb férje, René Angélil távozása rázta meg, majd két nappal később testvére, Daniel is elhunyt. A gyász komolyan megviselte az énekesnőt. Kerülte a nyilvánosságot, de végül összeszedte magát, és ismét munkához látott. Kiadta a szünet utáni első kislemezét The Show Must Go On címmel, a dal üzenete és a Billboard Music Awards gálája pedig megadta számára azt a kapaszkodót, amire szüksége volt.

Céline Dion már túl van legújabb francia nyelvű nagylemezének a rögzítésén. Az Encore un soir augusztus 26-án kerül a boltokba a Columbia Records jóvoltából, és 12+3 szerzeményt tartalmaz. Az album címadó dalának a premierje után, most a Trois heures vingt című felvétel is kikerült az éterbe, a korong deluxe változatáról.

Hirdetés

Ezt már láttad? Mindenki szereti ezt a dalt, de Celine Dion és Josh Groban előadásában egészen CSODÁLATOS! Libabőrös leszel tőle! – VIDEÓ

Mit szólsz hozzá?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek