Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A tény, hogy a politikusok engedély nélkül használják fel a kampányaikhoz a különböző előadók és együttesek dalait, a napokban ütötte ki a biztosítékot a sztárok körében. Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor múlt héten Donald Trump a Queen We Are The Champions és a Rolling Stone You Can’t Always Get What You Want című slágeréhez nyúlt, semmilyen jóváhagyás nélkül.

$

Az esetet a vasárnapi Last Week Tonight című tévéműsor házigazdája, John Oliver karolta fel, és olyan előadókat szervezett be az anti-kampányba, mint Usher, Cyndi Lauper, Sheryl Crow, Josh Groban és Michael Bolton. Az énekesek a Don’t Use Our Song– Ne használd a dalainkat című tiltakozó produkciót adták elő, amelyben arra kérik a politikusokat, hogy hagyjanak fel a lopással.

A mondanivalójukat a sztárok nem rejtették véka alá! Kereken kimondták: „ne használd a dalainkat, / mert tudod, hogy ez helytelen. / A közönségnek lehet, hogy tetszik, / de nem te írtad.” – éneklik kórusban az előadók. A habot a tortára Usher biggyesztette fel, amikor a dal végén megjegyezte: „mert tudod, hogy piszkosul lopsz.”

Te egyetértesz a sztárok felháborodásával?