Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Simon Cowell-ről az a hír járja, hogy ő a tehetségkutatók történetének egyik legszigorúbb bírája. Igencsak nehéz olyan produkciót mutatni, amiben ne találna hibát. A 16 éves lánynak azonban sikerült: Simon Cowell az aranygomb dicséretével jutalmazta a fellépését.

Calysta

Calysta Bevier 16 éves, egy évvel ezelőtt egy nagyon súlyos betegségen esett át. Harmadik stádiumú petefészekrákot diagnosztizáltak nála, de a hihetetlen akaraterővel rendelkező lány legyőzte a betegséget. Élete eddigi történetét akkor mesélte el a nagyon tudatos és energikus lány, amikor az egyik zsűritag megjegyezte, hogy igazán hasonlít Audrey Hepburnhöz.

“Nem azért van ilyen rövid haja, mert ezt tartom divatosnak. Egy harmadik stádiumú petefészekrákon vagyok túl. Most pedig szeretném megmutatni az egész világnak, hogy álmainkat képesek vagyunk valóra váltani, ha nagyon akarjuk. Akármin is megyünk keresztül, a lényeg, hogy kövessük az álmainkat” – mondta Calysta.

A dalválasztása is nagyon telitalálat volt, Rachel Platten Fight Song (Harcosok dala) című számát énekelte. A bájos és kedves lánytól az egész stúdió elolvadt, hiszen irtózatosan jól énekelt. Az előadástól még a szőrösszívűnek tartott Simon Cowell is teljesen odavolt. A végén mindenki állva tapsolt, Simon pedig miután megnyomta az aranygombot, odament, hogy személyesen is gratuláljon a lánynak.

Nézzétek milyen csodálatos teremtés ez a 16 éves lány. Egészen biztosan még nagy dolgok várnak rá az életben. Ha nektek is tetszett a produkció, kérünk osszátok meg a Facebookon!

https://www.youtube.com/watch?v=9msiUy0JN64