Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Beyoncé semmiért sem kér bocsánatot, ezt pedig legújabb vidklipjében kürtöli szét a világnak. A Sorry alig néhány órája debütált, és a platinával kitüntetett Lemonade című nagylemezről érkezett.

beyonce-sorry

A fekete-fehérben rögzített videóban Beyoncé előbb egy autóbuszon, majd egy kúriában mutatkozik, táncosai és Serena Williams társaságában. Az énekesnő nem fogja vissza magát, bátran beint a pasinak, aki összetörte a szívét. Majd kimondja az egyik legnépszerűbb mondatot: „Boy, bye.”

Beyoncé kitálal a Sorryban, és bevallja, megbánta, hogy az ujjára húzta azt a bizonyos gyűrűt, miközben az élete kifogásokkal volt tele. „Lookin’ at my watch, you should’ve been home. Today, I regret the night I put that ring on. He always got them f**kin’ excuses.” – énekli kiábrándulva a megbántódott díva.

Mint ismert, Beyoncé és Jay Z kapcsolatát is felemésztette a hűtlenség. Az ideális párkapcsolat és a rózsaszín, felhőtlen szerelem ma már csak ábránd Beyoncé számára, aki úgy érezte, ki kell énekelnie magából a csalódást, méghozzá a Lemonade című album formájában.

Bár a Sorry hangvétele eléggé nyers, Beyoncé és férje úgy tűnik, mégis megpróbálkozik egy második eséllyel. Legalábbis ez vonható le a nemrégiben megejtett közös hawaii utazásukból, ahová a kislányukat is magukkal vitték. Te szurkolsz nekik?HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here