Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Nemrégiben még arról számoltunk be, hogy Shakira és Carlos Vives közösen vonult stúdióba. Munkájuk eredménye a már jól ismert La Bicicleta, melyhez most egy vadonatúj dalszöveges videó érkezett, Renn Bauhan rendezésében.

carlos-vives-shakira-la-bicicleta

Shakira a szintén kolumbiai Carlos Vives oldalán köszönti az idei nyarat közös szerzeményükkel, a La Bicicletával. Vives nemcsak zenei pályán közismert szereplő, hanem a sorozatok világában is közkedvelt színész. Nem kevesebb, mint 11 Latin Grammy díjjal büszkélkedhet, melyeket A Déjame Entrar és a Más Corazón Profundo című lemezei hoztak számára.

Shakirát pedig nem kell különösebben bemutatnunk senkinek. Máig összesen 10 albumot adott ki, legutóbbit 2014-ben. Idén azonban egy animációs film-projekttel tért vissza, melynek keretében a Try Everything című betétdalt alkotta. A híres focista, Gerard Pique feleségeként két gyereket nevel, a 3 éves Milant, míg Sashát, aki mindössze 1 éves és 4 hónapos.

Shakira és Carlos Vives egy izgalmas videóklipet is ígért a La Bicicleta című dal mellé, melyet már nagyon várunk. És te?