Autogramosztogatás közben lőtték le az ismert énekesnőt!

Autogramosztogatás közben lőtték le az ismert énekesnőt!

Elhunyt Christina Grimmie amerikai énekesnő, aki a The Voice tehetségkutató műsorban lett ismert Amerikában, miután pénteki koncertje után épp autogramot osztogatott.

christina-grimmie-the-voice

A 22 éves énekesnő, akit a The Voice tehetségkutató műsor tett híressé az Államokban, pénteken adott koncertet a floridai Plaza Live színházban, ezután autogramokat osztogatott, amikor vélhetően egy ideges rajongója lelőtte.

Autogramosztás közben egy 21 éves férfi, akinél két lőfegyver és egy vadászkés volt, rálőtt az énekesnőre, aki azonnal életét vesztette. A lövöldözés után Grimmie bátyja, Marcus, leterítette a férfit a földre, ám az végzett magával.

A rendőrség egyelőre még találgat, nem tudni, hogy a férfi miért lőtte le a lányt. Adam Levinet mélyen megrendítette a lány halála, ő volt ugyanis, aki lemezszerződést ajánlott neki a lemezkiadójánál, miután Grimmie harmadik helyen végzett a Voiceban.

Ha érdekelnek további cikkeink, iratkozz fel hírlevelünkre! Fent vagyunk a Google Plus-on is, csatlakozz hozzánk.Nincs hozzászólás

Írj választ