Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Can’t Stop The Feeling, a dal, mely három hete folyamatosan visszautasítja, hogy alább hagyjon az iTunes első helyével, most a Victoria’s Secret angyalkáit is megihlette. A slágerré cseperedett felvétel ugyanis a fehérneműmárka legújabb reklámfilmjének a betétdala is lett, ezennel pedig hivatalosan is megnyitja a nyári bulizós időszakot!

Victorias-Secret-Angels-Justin-Timberlake-Cant-Stop-This-Feeling

Bár a Can’t Stop The Feeling című felvételt Justin Timberlake eredetileg a Trollok című animációs film főcímdalaként alkotta meg, ma már a szerzemény igazi rajongótábort vonzott maga köré. A premierjét követően, a felvétel azonnal az első helyre került az iTunes 100 Songs és a Billboard Hot 100 toplistájában, és makacsul tartja a helyét közel egy hónapja!

És amiért a közönség ennyire zabálja a dalt, most azt a Victoria’s Secret is bekebelezte. A márka új modelljei pedig már erre a felvételre forgathatták a friss kollekciót népszerűsítő kisfilmet, melyből a divatos fehérneműk mellett a playback és a koktélszagú éjszakák sem maradhattak ki.

Justin Timberlake egyébként nem csak ezt a felvételt komponálta a Trollok című film számára, hanem a színészstáb részét is képezi. Ő kölcsönözte ugyanis az animáció egyik kulcsszereplőjének, Branchnek a hangját, akivel a november 4-i mozipremier alatt és után ismerkedhetünk meg.

Lájk, ha neked is tetszik az új kampányfilm!