Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Máris kezdetét vette a Can’t Stop The Feeling című Justin Timberlake-dal feldolgozása! Bár ez a változat inkább a mozgásra fekteti a hangsúlyt, mégis zseniális!

5-25-1-A

A Boone Trail Általános Iskola diákjai ugyanis érdekes projektbe kezdtek. Az oktatási intézmény nebulói körbetáncolták az épületet, helyiségről helyiségre adták át egymásnak a stafétabotot, miközben Justin Timberlake slágere dübörgött a hangszórókból. A diákok ajakmozgással immitálták az énekes hangját.

Az általános iskola diákjai egyébként nagyon szorgosak voltak tavaly. Nemcsak a házi feladatok és a sport terén remekeltek, hanem több mint 12 ezer dollárt is sikerült begyűjteniük az American Heart Association számára! Jutalmul, az oktatóik megengedték nekik, hogy egy menő koreográfiát készítsenek az iskola épületében a Can’t Stop The Feeling ritmusaira. A gyerekek videója futótűzként terjedt a neten, újabb sikerélményekkel gazdagítva a kicsik repertoárját!

Az ilyen csoportos programok nemcsak a jellemükre és az önbizalmukra vannak jó hatással, hanem segítik őket a csapatmunkában és a kapcsolatfenntartásban is. Szóval, kalapot le előttük! Megérdemlik a vastapsot!