Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Alig néhány nappal az előző vizuális anyag debütálása után, Justin Timberlake kiadta a Can’t Stop The Feeling szupersikeres dalának hivatalos videóklipjét! A kisfilm formájában az énekes valamennyi nézőjét felkéri egy táncra, a pincérnők, gyerekek, eladók és fodrászok társaságában!

justin-timberlake-can-t-stop-the-feeling

A videóklipből nem hiányoznak a szórakoztató elemek sem, és Justin megmutatja, hogy még ott lakoznak benne a menő táncmozdulatok is, bár már régóta nem tagja egy fiúcsapatnak. A klip ötlete nagyon hasonlít Pharrell slágerének vizuális anyagára, a Happyre – nemhiába hasonlították össze a két dalt rögtön azután, hogy a Can’t Stop The Feeling megjelent.

A Can’t Stop The Feeling instant sláger lett! Az első helyen debütált a Hot 100-ban, és a 26. helyet foglalja el abban a toplistában, mely a zenetörténet azon szerzeményeit gyűjti össze, melyeknek sikerült ezt a jeles eredményt elérniük. Justin Timberlake szólókarrierjében pedig ez az ötödik number one, a Sexy Back, a My Love, a What Goes Around… Comes Around és a Give It To Me slágerek után.

Neked hogy tetszik a videóklip?