KezdőlapZeneEurovízióEurovízió 2016: Ira Losco képviseli Máltát az idei Dalfesztiválon!

Eurovízió 2016: Ira Losco képviseli Máltát az idei Dalfesztiválon!

-

A 2016-os Eurovíziós Dalfesztivál máltai előválogatásán Ira Losconak sikerült az, ami más számára csupán egy álom marad: énekelni Stockholmban egy egész kontinens előtt! Miután eldőlt, ő képviselheti Máltát a Dalfesztiválon, Ira csakis azon dolgozott, hogy eldöntse, melyik dallal lesz érdemesebb indulnia a versenyen. Végül a Walk On Watert választotta, és szerintünk jól tette! A tehetségével az első elődöntőben tündökölhet, amikor tizennyolcadikként lép színpadra.

Ira-Losco

Hirdetés

Ira Losco egyike a máltai zeneipar legnagyobb neveinek! Több mint 15 éves karrierje során húsznál is több zenei díjat zsebelt már be. Kétszer is megnyithatta Sir Elton John koncertjeit, továbbá olyan rangos énekesek mellett léphetett fel, mint Katie Melua, a Maroon 5, Akon, Enrique Iglesias, Ronan Keating, a Tokio Hotel vagy Gigi D’Alessio. Munkássága által a toplistákat is döntögette, többek között a What I’d Give, The Person I Am és a Me Luv U Long Time című dalaival. Ötödik stúdióalbumát pedig idén fogja megjeleníteni.

Ira az Eurovízió számára sem idegen. 2002-ben ugyanis már résztvett a megmérettetésen, amelyben 12 pontot szerzett akkori versenydalával. 14 évvel később, idén ismét a Dalfesztivál színpadán találhatja magát, megújult erőkkel és sokévnyi tapasztalattal.

Hirdetés

Mi szurkolunk neki! És te?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek