KezdőlapSzínesEz a 94 éves asszony járókerettel érkezik a színpadra, de mikor megszólal...

Ez a 94 éves asszony járókerettel érkezik a színpadra, de mikor megszólal a zene, az emberek képtelenek megszólalni a döbbenettől!

-

Ilyen pillanatokra lenne szükség mindenki életében, mint ami az alábbi 4 perces videóban is látható.

jarokeretes-tancosno

Hirdetés

Talán sosem volt ekkora lehetőség az önmegvalósításra, az életélvezetre, mint napjainkban, mégis gyakran találkozni olyan 50–60 év közötti, nyugdíj előtt álló férfival és nővel, akik már úgy gondolják, hogy lassan szembe kell nézzenek az elmúlással, mert már felnevelték a gyerekeiket, pályafutásuk a végéhez közeledik, nincs nagyon miért felkelni az ágyból.

Nos, a következő videót azoknak ajánljuk, akik így gondolkodnak. Az alábbi percekben a főszerep a táncé, na és azé a 94 éves hölgyé, aki még ebben a korban is zseniálisan járja a salsát, vagy a quick-steppet. Ő Mathilda Kelin, akit csak Tilly-nek becéznek. Hetven éve táncol, és azóta is gyakorol, tanul, köszönhetően 50 évvel fiatalabb tánctanárának, Danny Maloney-nak, akivel a Florida State Dance Sport versenyen léptek parkettre.

Hirdetés

Ezt már olvastad? “Néma” szerzetesek léptek a színpadra. Pár másodperc múlva a közönség hatalmas nevetésbe kezdett – VIDEÓ

“Ezt szeretem, ez tart életben” – vallja Tilly, aki bevallása szerint olyan fittnek érzi magát, mintha 40 éves lenne.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek