Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A tánc az egyik legőszintébb önkifejezési forma, általa a legmélyebb érzéseinket is megélhetjük. Táncolva szabadon engedhetjük a fájdalmat, de növelhetjük a szerelem, összetartozás mindenek feletti erejét is. A táncban egy világmindenség lakozik.

rumba

Az alábbi videóban a táncoló pár érzelemgazdag produkciót mutat be a teltházas közönségnek. Táncuk magával ragadó, érzelmes, harmonikus, könnyed, és tökéletes. Az előadásukon kívül mindenki felfigyelt a nő ruhájára is, hiszen annyira érzéki, sokatsejtető, és mégis alkalomhozillő volt.

Ezt a táncot egészen biztosan senki nem fogja elfelejteni, aki látta. A rumbát a 19. század óta csábító, szenvedélyes táncként is emlegetik, melyben a nő arra törekszik, hogy a férfit az ujjai közé csavarja. Ehhez pedig tökéletes eszköz áll rendelkezésére, mégpedig a kihívó csípőmozgása.

Ezt már olvastad? Ez a 12 tagú család el fog kápráztatni tánctudásával. Ezt a VIDEÓ-t neked is látni kell!

Nézd meg te is a produkciót, és ha tetszett oszd meg a Facebookon!

MEGOSZTÁS


2 HOZZÁSZÓLÁS

    • Küldjed el a videót, mindig jó látni egy ritmikusan, szépen, elegánsan előadott táncot! Annak nagyon örülök, hogy Te büszke vagy a Feleségedre és nem akadályozod. Tudod, sokan nem is gondolnak arra, hogy a zene, van akinek a tánc, van akinek a kézimunka az, ami segíti a napi feszültséget, gondokat átvészelni. S, ha Te erre büszke vagy, nagyon is jól teszed. Mert egy jókedvű, vidám, lelkileg kiegyensúlyozott feleséget kapsz vissza, egy-egy sikeres próba, netán fellépés után. – Jó férj Vagy! – ezt kijelentem, idős koromra. Szeress, hogy viszont szeressenek! :)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here