Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Szerdán este kiesett az amerikai Voiceból Király Viktor, aki így csak az első élő adásig jutott el. Gwen Stefani csapatát erősítette.

kiraly-viktor

Annak ellenére, hogy mindvégig kedvelte a zsűri, Gwen Stefani pedig megmentette a kieséstől a válogatások során, Király Viktornak nem sikerült továbbjutnia a Voice második élő adásába, szerdán kiesett a műsorból. Viktor Lisa Stansfield All Around The World című dalával lépett fel az élő adásban, és noha a zsűri mindvégig odavolt érte, úgy látszik az amerikai közönség nem így érzett a magyar énekes iránt.

“Sziasztok! Hát sajnos nem sikerült tovább jutni ma este, viszont innentől kezdve csak előre halad az út! Pontosan ezt akartam elérni, hogy megismerjenek! És hát ez sikerült! Még mindig hihetetlen, hogy ilyen emberekkel tudtam együtt dolgozni és remélhetőleg nem ez volt az utolsó alkalom! Remélem büszkék vagytok rám! Csak hangsúlyozom, hogy ez mág mindig csak a kezdett! Köszönöm mindenkitől a rengeteg szeretetet amit kaptam! Teljesen boldog vagyok, hogy eddig is eljutottam! Remélem, hogy még ezek utan is támogatni fogtok!” – írta Facebook oldalára Király Viktor, majd később egy dallal búcsúzott.