Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egy egész ország vette szomorúan tudomásul, hogy Király Viktor egyetlen élő adás után kiesett az amerikai Voiceból. A rajongókat sem hagyta hidegen a dolog, sokan Gwen Stefanit teszik felelőssé Viktor kieséséért.

viktor-kovacs

Forr a hangulat Király Viktor rajongói körében, az énekes kiesését követően. Sokan Gwen Stefani énekesnőt, a Voice egyik zsűritagját teszik felelőssé. Viktor egyetlen élő adást ért meg, ahol az All Around The World című dalt énekelt.

Kovács Áron, az Észbontók műsorvezetője a Facebookon mondta meg a tutit Viktor kiesésről:

Kedves Király Viktor rajongók!

Mielőtt még Gwen Stefani karóra tűzött fejével ellátott jelvényeket kezdenénk hordani, csak néhány megjegyzés a “védelmében”.

A Voice típusú tehetségkutatónak álcázott műsorok valójában egy Teleshopos hasizom erősítő eszköz “előtte-utána” fotóinak időben és térben kiterített változatai.

Magyarul, bejön a stúdióba az első napon egy dagadt, félénk, szemüveges, rettenetesen öltözött, letaposott cipős tehetség, majd a műsorfolyam végén láthatjuk “hála a szakértő zsűrinek” jó séróval, szmokingban, rendes színpadi mozgással, kicsit lefogyva, vérprofin Sinatra-t énekelni. És ettől boldog a nép igazából! A műsor célja kizárólag ez az élmény! Ilyen volt, ilyen lett!

Viktorban ebben az értelemben nulla a potenciál. Az első pillanattól készen van! De nagyon! Hang, mozgás, öltözködés, súly, séró, minden!!!! Mit kezdjenek vele a fináléra?! Fésüljék át a haját a másik oldalra?!

Viktorral a lehető legjobb dolog történt! Látta mindenki, hogy mit tud, nem kellett a műsort kiszolgálva idomított majommá változnia, okoskodásokat végig hallgatnia a semmiért! Elég lesz nekünk majd a dagi fiút szmokingban csodálni a végén, hogy nahát…… miből lesz a cserebogár!

Szép volt, Viktor! Minden ok!

Kedves Király Viktor rajongók!Mielőtt még Gwen Stefani karóra tűzött fejével ellátott jelvényeket kezdenénk hordani,…

Szerző: Kovács Áron2015. november 12.