Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Leona Lewis tudta, miként maradhat a víz felett a versenyképes zenei világban, és sikerült kitaposnia az útat a jól teljesítők tábora felé. Alig volt 12, és már saját dalait írta. Bár eredetileg operaénekesként tanult, Leona végül a pop és a jazz műfajánál állapodott meg.

leona-lewis

Miközben egy nagyszerű énekessé vált, Leona egyik legnemesebb tulajdonsága talán a szerénysége. A hírnév és a siker nem szállt a fejébe, és mai napig megmaradt egyszerű és két lábbal a földön járó embernek, aki együtt él a gátlásaival és a félelmeivel, mint mi mindannyian.

Szóval, amikor 2006-ban szégyenlősen kiállt az X-Factor színpadára, a zsűri türelmetlenül várta, hogy mit fog hallani tőle. Leona mindenkit meglepett, amikor Judy Garland népszerű dalának, az Over The Rainbownak az egyedi feldolgozását adta elő. Az énekesnő ezt a felvételt legkedvesebb barátnőjének és rokonának dedikálta, és ha megfigyeled Leona arcát, a produkció teljes hosszában tükröződni látod majd rajta a szeretetet, mely a szívéből árad.

Nem csoda, hogy végül ő nyerte a 2006-os X-Factort. A közönség ugyanis magán kívül volt, sőt még a mindig morcos és nyers Simon Cowell is megenyhült, és elismeréssel illette az énekesnőt! Érdemes lesz megnézned a reakcióját!