Hatalmas siker! Király Viktor bekerült az amerikai VoiceE élő adásába

Hatalmas siker! Király Viktor bekerült az amerikai VoiceE élő adásába

Hatalmas sikert könyvelhet el magának Király Viktor, akinek sikerült bekerülnie az amerikai Voice élő showjába. Gratulálunk neki!

kiraly-viktor

A 31 éves énekes eredetileg a Maroon 5 frontemberét, Adam Levint választotta mentoraként, az viszont a Knock out – Kiütéses szakaszban ellenfelét, Jordan Smithet választotta a csapatába. Mindezek ellenére Király Viktor bekerült a Voice élő adásába Gwen Stefaninak köszönhetően.

A felkészülések során Rihanna segítette az énekeseket, a No Doubt énekesnőjének köszönhetően Király Viktor most már az élő műsorban tudhatja magát, ugyanis Gwen Stefani élt a lehetőséggel és megmentette az énekest a kieséstől. Így Viktor most Gwen Stefani csapatát erősíti.

“Nagyon jo érzés, hogy haladok tovább az előadásokhoz! Remélem továbbra is mellettem vagytok!” – írta Viktor a Facebook oldalán.

Dupla öröm Viktor számára, hogy az If I Ain’t Got You dal, amelyet a párbajban előadott már az iTunes R&B/Soul lista Top 10-ben szerepel.

Ha érdekelnek további cikkeink, iratkozz fel hírlevelünkre! Fent vagyunk a Google Plus-on is, csatlakozz hozzánk.Nincs hozzászólás

Írj választ