Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Hosszú évek után ismét összeállt a Romantic együttes, a frontember, Gáspár Győző pedig már az Eurovíziós Dalfesztiválra készül. Képviselni szeretné Magyarországot.

gyozike-romantic

Győzike szerint a Romantic megmutathatná Európának, hogy képes a győzelemre. Az egykori valóságsztár a Morning Showban erősítette meg a felmerült pletykákat. Győzike szerint eddig olyan énekesek képviselték Magyarországot az Eurovíziós dalfesztiválon, akik többet adtak arra, hogy hogyan néznek ki. Bevallása szerint a Romantic egyediségével és hangjával lesz erős a mezönyben, ezzel a két énekesnőre utalva.

“Azt tudni kell, hogy Gáspár Győző a 18. születésnapját ünnepli a magyar médiában. Soha nem voltam énekes, én egy roma rapper vagyok. Eddig olyan énekesek mentek ki az Eurovíziós Dalfesztiválra Kállay-Saunders András kivételével, akik többet adtak arra, hogy hogyan nézzen ki az ember. Mi nem a dizájnra megyünk, mi arra megyünk, hogy nálunk van két jó hang. Magyarországról még roma származású ember nem jutott ki” – magyarázta Sebestyén Balázséknak Győzike, írja az origo.hu.

Győzike az angol nyelvre is felkészült, meg fogja tanulni azt a pár sor roma rappet, hogy előadása profi legyen. Gáspár Győző a Class FM-ben azt is elmondta, arról akar énekelni, hogy milyen jó ország Magyarország.

A Romantic nemcsak az Eurovízióra koncentrál, karácsonyra el szeretné készíteni új lemezét is. Visszatekintve a Romantic egykori sikereire, szerintetek lenne esélye a csapatnak Magyarországot képviselnie az Eurovízión?HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here