Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Kylie Minogue most Shaggyvel és Fernando Garibayjel dolgozott együtt, hogy létrehozza legújabb dalát. A felvétel címe Black And White, melyet egy fekete-fehérben forgatott videóklip népszerűsít, a természetesség és a szenvedély jegyében.

kylie-mingoue

Az ausztrál énekesnő mindenkit meglepett, amikor bejelentés nélkül szeptember 11-én megjelenítette a Kylie + Garibay című lemezét. A producerrel együtt készített korongon többek között a Black And White is szerepel, az előbb említett videóklippel együtt. Új dalaiban Minogue a tőle megszokottól eltérő zenei stílust testesít meg. Az énekesnő talán így próbálja tesztelgetni a lehetőségeit a folyamatosan változó zenei piacon.

A lemezre egy Giorgio Moroder-koprodukció is felkerült. A közös munkáról maga az olasz producer nyilatkozott.

„Kylie nagyon aranyos. Egy albumon dolgozik közös barátunkkal, Fernandoval, (…). Van néhány rendkívül szexi és nem-kereskedelmi dal rajta – teljesen új hangzás. Megkérdezte, hogy nem tudnék néhány olasz szót mondani az egyik dalra. Úgy szerette volna, hogy a hangzás nagyon szexi legyen, mint egy ‘latin loveré’. Szerintem elégedett volt az eredménnyel, mert a végén ezt mondta: ‘legalább 10 évvel ezelőtt kellett volna veled együtt dolgoznom’.” – mesélte Moroder.

Szerintünk nagyon nem vall Kyliera ez a csitris, bikinis parádézás, a ’90-es évek klub-hangulatát idéző dalt viszont kedveljük. És te?