Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Naughty Boy, a producer, aki elsősorban a La La La (2013) című dalával vált világhírűvé, most egy újabb szuper-produkcióval kecsegtet. A felvétel címe Runnin’ (Lose It All), és felismerhetjük benne Beyoncé hangját, továbbá Arrow Benjaminét is, aki még zöldfülűnek számít a zenei pályán.

naughty-boy-runnin-beyonce-video

Meg kell hagyni, eltelt egy kis idő azóta, hogy Naughty Boy dübörgött a rádiókból! Két éve már, hogy a La La La őrületbe kergette a világot, most pedig a brit producer elérkezettnek látta az időt egy újabb bomba-felvételre. Jön hát a Runnin’ (Lose It All), az újabb sláger-gyanús Naughty Boy-szerzemény, mely készen áll sorra hódítani a toplistákat.

A dalt egy érdekes, vízalatti videóklip is követi. A kisfilm Charlie Robis rendezésében készült, és tökéletesen passzol a dalszöveghez és dallamvonalhoz.

„A vibrálás az, ami megadja egy dal hangját, nem pedig a puccos felszerelésre költött pénz.” – fogalmazott Shahid Khan, azaz Naughty Boy egy régebbi interjúban. Ugyanakkor érdemes az ösztöneidre bíznod magad, és az egyéniséged elvégzi a dolgát.

„Egyszerűen csak ücsörögtem a fészerben a szüleim kertjének a végében – ott kezdtem el zenét gyártani és egyedül dolgozni, mint egy őrült. Sosem olvasom el a használati utasításokat. Nem tetszik, hogy irányítsanak bármiben is – a zongora nem egy gépezet.” – magyarázta a producer, aki minden bizonnyal tudja, mit beszél, egyébként nem lenne ennyire nagyszerű, amit csinál.

MEGOSZTÁS


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here