Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Alig néhány hét választ el Leona Lewis legújabb albumának, az I Am-nek a premierjétől! Bár a lemez, sokak szerint, kudarcba fullad, reméljük, hogy ez a feldolgozás óriásit dob majd az énekesnőről újabban kialakított közvéleményen. A 30 éves Lewis ugyanis fantasztikus dalt faragott Kanye West Only One (2014) című felvételéből.

leona-lewis-only-one

Arra a kérdésre felelve, hogy miért éppen ezt a dalt választotta, Leona a következő üzenetet tette közzé a Twitteren: “Megindító volt számomra Kanye West beszéde a VMA-n. Ennek fényében, meg szeretném osztani veletek ezt a dalt.”

A produkció nagyon meghatóra sikeredett, tükrözve az énekesnő lelkiállapotát. Annyira, hogy a 2:50. másodpercben neked is könnyek szöknek a szemedbe!

A feldolgozás nem hagy kétséget afelől, hogy Leona óriási produkcióra képes, ha a megfelelő dal kerül a kezébe. Sajnálatos módon, a Thunder, az Essence Of Me és a Fire (Under My Feet) című – az I Am-ről eddig kiadott dalairól kialakult közvélemény az, hogy mindhárom könnyen elfeledhető és háttérzajként minősíthető.

Neked is ez a véleményed?