KezdőlapZeneVideóklipekVideóklip: Skrillex & Diplo feat. Justin Bieber - Where Are Ü Now

Videóklip: Skrillex & Diplo feat. Justin Bieber – Where Are Ü Now

-

Végre megjelent a várva várt videóklip a Where Are Ü Now mellé, a három nagyágyú, Justin Bieber, Skrillex és Diplo előadásában. Természetesen, a klip főszereplője a kanadai énekes, akihez néhány képzőművész is társult.

Jack-U-Justin-Bieber

Hirdetés

Miután Biebert videóra vették a stúdióban, arra kérték a meghívott képzőművészeket, hogy adják hozzá a készült kliphez saját egyéniségüket. A végeredmény egészen érdekes lett, akárcsak a dal, amelyet képvisel.

„Kibéreltünk egy galériát, és vásznakon kifüggesztettük a videóklip jeleneteit, majd arra kértük a művészeket, rajongókat, akárkit, akinek kedve volt csatlakozni, hogy rajzoljanak ezekre a jelenetekre.” – számolt be Skrillex.

Hirdetés

„Annyira lenyűgözött a Where Are Ü Now sikere, hogy azt akartuk, a videóklippel menjünk vissza egészen a kezdetekig, és egy ódát hozzunk létre vele a rajongóinknak. Justin maga írta ezt a dalt életének egyik kemény időszakában, ami eszünkbe juttatta, hogy néha mi is, művészek, tárgyakká válunk, és ezt is ki kell használnunk arra, hogy alkossunk. Mindezt nektek, értetek csináljuk, tiszteletben tartva, hogy ti juttattatok el idáig, és ti készítettétek ezt a videót!” – tette hozzá a két DJ.

Szerinted milyenre sikerült a Where Are Ü Now klipje?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek