Dalpremier: Giorgio Moroder feat. Britney Spears – Tom’s Diner

Dalpremier: Giorgio Moroder feat. Britney Spears – Tom’s Diner

A ’80-as évek egyik legütősebb dalának új feldolgozásával tér vissza Britney Spears. Bár a Tom’s Diner címe nem hangzik ismerősnek, a refrénjét hallva azonnal fel fogod ismerni Suzanne Vega legendás felvételét!

britney-spears-toms-diner-cover-giorgio-moroder1

Britney azonnal a segítségére sietett Giorgio Moroder-nek annak a zenei projektnek a megvalósításában, mely azt ígéri, leleplezi az electro-oldalát azoknak a popzenészeknek, akik dalaik során nyitottak az irányzat felé.

A ’70-es évek legendája, Moroder ugyanis egy új albummal tér vissza, mely Deja Vu címmel június 12-én kerül a boltokba, és több régi dal electro-átdolgozását tartalmazza Kylie Minogue, Sia, Charli XCX, Foxes és Britney Spears előadásában.

Az olasz DJ és producer szerint, nem ez volt a Tom’s Diner végleges verziója, azonban a módosításokat követő újrarögzítéshez már Britney-nek nem volt ideje, így az előrefrént maga Moroder volt kénytelen felénekelni.

A végeredmény szerintünk így is zseniális, sőt! Neked mi a véleményed?

Ha érdekelnek további cikkeink, iratkozz fel hírlevelünkre! Fent vagyunk a Google Plus-on is, csatlakozz hozzánk.Nincs hozzászólás

Írj választ