Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Hosszas bemelegítő időszak – dalelőzetesekkel, fotó- és videóriportokkal, interjúkkal fűszerezett elő-kampány – után végre megérkezett 2015 nyarának egyik sláger-jelöltje, a Pretty Girls. Hivatalosan is megjelent Britney Spears és Iggy Azalea várva-várt felvétele, mely máris letölthető az iTunes-ról.

britney-izzy-artwork

Bár első hallásra a dal nem fog lenyűgözni, többszöri meghallgatás után majd te is azt fogod mondani, valóban megvan benne a sláger-íz, hála a megragadó előrefrénnek és refrénnek. Az utóbbi hetek egyik legfelkapottabb zenei együttműködése minden bizonnyal gyümölcsözni fog, ugyanis a rajongók részéről máris özönlenek a pozitív visszajelzések a két énekesnő irányába.

„Nagyon szépen köszönöm azt a nagyszerű feedback-et, melyet a #PrettyGirls-ért kaptam!!! (…) Még rengeteg meglepetésem van számotokra!” – írta Britney Spears a Facebook-oldalán nem sokkal a dal premierjét követően.

Az eget rengető felvételt egy igazi hadsereg szerezte: George Astasio, Maegan Cottone, Perrie Edwards, Jesy Nelson, Jade Thirlwall, Leigh-Anne Pinnock, Amelia Kelly Amethyst, Jason Pebworth és Jonathan Christopher Shave. A dalt kifejezetten a klubok világának tervezték, és nagyon hasonlít Charli XCX és Iggy Azalea közöséhez, a Fancy-hez.

A Pretty Girls videóklipje is megsokára érkezik. A forgatást már befejezték, a történetét pedig az Earth Girls Are Easy című film ihlette. Az előrejelzések szerint, egy retro klipre számíthatunk, mely a ’80-as évek világát idézi, Cameron Duddy rendezésében.

Te hányast adnál erre a produkcióra?

MEGOSZTÁS


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here