Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Lehullt a lepel Chris Brown és Rihanna egyik közös szerzeményéről. A nagyvilág most a Put It Down-ról beszél, mely nemrégiben került fel az internetre. A felvételnek az énekes X című albumán kellett volna helyet kapnia, viszont a finalizált lemez dallistájából végül mégis kimaradt.

rihanna-chris-brown

A ballada nagyon jól hangzik, és tényleg kár volt kihagyni Chris Brown 2014-ben kiadott albumáról! Azonban nem kell emiatt búslakodni. Nem ez az első olyan közös szerzeményük, mely a szakításuk után született, szóval sosem lehet tudni, ezek mikor jelennek meg egy újabb lemezen.

Úgy tűnik, Rihanna és Chris Brown második szakítása kiütötte a Put It Down-t az X hivatalos dallistájáról, az énekes új albumát mégis jól fogadta a közönség, és a róla megjelent dalok – Loyal, New Flame (feat. Usher & Rick Ross) – is pozitív visszhangot keltettek.

Rihanna sem panaszkodhat a sikere felől, ugyanis nyolcadik stúdiólemeze 2015 legvártabb albuma is egyben. De az is igaz, hogy a róla eddig megjelent FourFiveSeconds-ön (feat. Kanye West & Paul McCartney) kívül egyik kiadott dala sem jutott be a Hot 100-ba.

A B*tch Better Have My Money épp egy botrány kellős közepében van (plágiummal gyanítják), míg az American Oxygen nem a típusú felvétel, mely szétzúzza a toplistákat… Szerintünk. És szerinted?

https://www.youtube.com/watch?v=FYoqeS0YLdA