KezdőlapZeneDalokDalpremier: Snoop Dogg feat. Pharrell - Peaches N Cream

Dalpremier: Snoop Dogg feat. Pharrell – Peaches N Cream

-

Megjelent Snoop Dogg legújabb dala, melyet Pharrell-lel közösen készített. A felvétel címe Peaches N Cream, és a dallama a ’90-es, 2000-es évek hangulatát idézi, amolyan nyári, vakációs ízvilággal. A dal máris elérhető a rapper Vevo-csatornáján egy dalszöveges videó formájában.

snoopdream

Hirdetés

A dal minden bizonnyal rajta lesz a rapper következő lemezén, melyet teljes mértékben Pharrell szerzett. Az album címe BUSH, és a tervek szerint idén májusban kerül a boltokba.

Nem ez az első alkalom, hogy Snoop Dogg és Pharrell együtt dolgoznak. Korábban a Beautiful és a Drop It Like It’s Hot című slágereket is közösen alkották. A rapper nagyon örült, hogy ismét Pharrell-lel dolgozhat együtt, és azt vallotta, a mostani közös meló eredménye teljesen eltér az eddigiektől.

Hirdetés

„Ez egy fantasztikus dal, melyet Pharrell-lel közösen készítettünk, elejétől a végéig. Nagyon jó érzés, és nagyon boldog vagyok, hogy az egyik legkedveltebb producerrel és honfitárssal térhettem vissza stúdióba dolgozni. Amit létrehoztunk, az teljesen különbözik attól, amit valaha is kiadtunk. Jó érzés volt, jól hangzik és jól is fest.” – áradozott a végeredményről Snoop Dogg.

Neked is ez a véleményed a Peaches N Cream-ről?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek