KezdőlapSzínesA szemétben találta a raklapot, elképesztő bútort készített belőle! - VIDEÓ

A szemétben találta a raklapot, elképesztő bútort készített belőle! – VIDEÓ

-

Már egy jó ideje tervezem, hogy elkészítem a lenti videóban látható projektet, de még nem jutottam el addig a fázisig, amíg meg is valósítom. Szerencsére ma rábukkantam erre az ötletes kivitelezésre, ami egyszerűen fantasztikus, ráadásul megcsinálni sem olyan nehéz.

raklap-asztal

Hirdetés

Már egy jó ideje kedvet kaptam a ‘csináld magad’ projektekhez, ráadásul az internet tárházában is rengeteg lehetőséget találunk, olcsó és kivitelezhető projektek megvalósításához. Nemrég az egyik ismerősöm festette át a székeit különböző színekre, el sem kell mondanom, eszméletlen jól néz ki.

A ‘csináld magad’ projektek legnagyobb tárházát a raklapok adják. Ezeket a fából készült eszközöket leginkább az iparban használják, újabban viszont remek bútorokat lehet belőlük készíteni, csupán a képzelet szabhat határt a dolgoknak.

Hirdetés

Az alábbi videóban egy raklap csodálatos átváltozását nézhetjük meg, ha kedvet kapunk, akkor mi is megcsinálhatjuk. Szerezzünk be egy raklapot, akár ingyen is hozzájuthatunk. Egy smirglivel csiszoljuk simára a lapokat, majd tetszés szerint fessük le olyan színnel, amilyennel akarjuk. A videóban fehéret használnak, nagyon jól néz ki.

Ezt már láttad? Így alakíthatsz át egy egyszerű szalvétát valami eszméletlen dekorációvá! – VIDEÓ

A munka végén már csak kerekeket kell a raklap aljára szerelni és máris kész a csodaszép asztal. Biztos vagyok benne ha meglátják barátaid, irigykedni fognak rád.

Nézd meg a videót és ha tetszett az ötlet oszd meg másokkal is!

https://youtu.be/lLJdtHOYCj4

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek