KezdőlapZeneVideóklipekVideóklip: Calvin Harris feat. HAIM - Pray To God

Videóklip: Calvin Harris feat. HAIM – Pray To God

-

Újabb sikeresnek ígérkező közreműködést leplez le Calvin Harris a Motion nevű albumáról. A lemezlovas legújabb dalát, a Pray To God-ot a HAIM nővérekkel adja elő, a hozzá készült videóklipet pedig Emil Nava rendezésében forgatta.

haim_calvinharris

Hirdetés

A vizuális anyag teljesen eltér attól, amit eddig a DJ-től megszokhattunk. A HAIM-lányok kapcsolatba lépnek a természettel és különféle ragadozókkal, de a kisfilmből hiányzik a már alapmotívumként számon tartott akció és dráma.

A Pray To God immár a hatodik felavatott dal a Motion című lemezről. Hivatalos premierjét március 9-re várhatják a brit rajongók. Szintén a Motion-ról hallhattuk 2014 nyarának slágerét, a Summer-t, az Ellie Goulding-gal közösen készített Outside-ot, valamint a Big Sean-nal előadott Open Wide-ot. A lemezt továbbá olyan előadók is tarkítják, mint John Newman, Hurts és Gwen Stefani. Az album 2014. október 31-én jelent meg a Columbia Records jóvoltából.

Hirdetés

Calvin Harris tavaly több mint 30 millió fontot keresett nagysikerű szerzeményeivel. A lavinát a We Found Love című Harris-Rihanna duett indította el, azóta csak úgy dőlnek a zsebébe a milliók. Harris a Forbes-nak szerényen vallott sikeréről. Azt nyilatkozta, a hírnevét a popzene óriási népszerűségének köszönheti, továbbá annak, hogy jókor volt a jó helyen.

Szerinted is ez a sikerének kulcsa?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek