Dalpremier: Skrillex & Diplo feat. Justin Bieber – Where Are Ü Now

Dalpremier: Skrillex & Diplo feat. Justin Bieber – Where Are Ü Now

Szokatlan együttműködés gyümölcse látta meg a napvilágot, Justin Bieber és Skrillex & Diplo jóvoltából. Míg Bieber exe Zedd-del társult, addig ő a konkurenciához szalad, és megpróbálja elcsábítani a közönség szívét egy menő klubba illő felvétellel.

bieber-skrillex-diplo

Egy olyan év után, melyben sikerült a sárba tipornia a nevét azzal, hogy botrányból botrányba csöppent, és ezt mind magának köszönhette, most úgy fest, Justin Bieber a nagy zenei visszatérésére készül.

Míg Selena Gomez azzal vigasztalja magát, hogy a legelismertebb ifjú DJ-k egyikével jár, addig Bieber az ellenséges táborhoz csatlakozik, és a másik két nagyágyú, Skrillex és Diplo szárnyai alatt próbál ismét felkapaszkodni.

A trió által kiadott dal címe Where Are Ü Now, a Bieber által választott műfaj pedig nem is annyira idegen az énekes számára, ugyanis a múlt év végén Justin különleges átdolgozást mixelt az All About That Bass című Meghan Trainor dalra.

Vajon mi sül ki ebből az irányváltásból Bieber részéről?

Ha érdekelnek további cikkeink, iratkozz fel hírlevelünkre! Fent vagyunk a Google Plus-on is, csatlakozz hozzánk.Nincs hozzászólás

Írj választ