Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Máris hozza a legújabb dalához készült videóklipjét Rihanna. A Barbados-i énekesnő Kanye West-tel és Paul McCartney-vel dolgozott együtt a FourFiveSeconds-ön, melynek stílusa eltér a Rihannától eddig megszokott zenei műfajtól.

Rihanna-FourFiveSeconds-video

A videóklip a lehető legegyszerűbb, fekete-fehér képkockák váltogatják egymást, melyekben Kanye frusztráltan és verejtékezve dühöng, Rihanna könnyekkel teli szemekkel énekel, míg McCartney higgadtan pengeti a gitárját. A kisfilm minden külső segítség nélkül próbálja átadni a dal üzenetét, természetesen Kanye ötlete alapján.

„Kanye javasolta, hogy a leghétköznapibb oldalunkat hozzuk, farmerral, igazi amerikai megjelenéssel. A denim sosem megy ki divatból, klasszikus, és ironikus, akár az átkozott Beatles.” – számolt be Rihanna, nem épp ezt a szalonképes jelzőt használva a The Beatles előtt.

A FourFiveSeconds az énekesnő legújabb albumának első hírnöke, mely mindenki számára óriási meglepetés volt. Rihanna egy teljesen új területre evezett, és ha ez még nem lenne elég, egy akusztikus gitár kíséretében énekelte el a dalt Paul McCartney és Kanye West társaságában. Az énekesnő legfrissebb albuma egyike 2015 legvártabb lemezeinek!

Mit szólsz Rihanna stílusváltásához?