Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ketten esnek ki ma este a Rising Starból, így jövő héten már csak négyen szállnak versenybe a döntőbe.

palmira

Várhegyi Lucas Palmirának a héten volt a szalagavatója, amelyre Király Viktor is elment, hogy megcsodálja Mirát gyönyörűszép ruhájában. Ma este a bevásárlóközpontból a tehetségkutatóba csöppent énekesnő az I Will Survive című dalt hozta. A dal 79%-ot hozott a lánynak, így egyből leírta magát a jövő héti döntőbe.

“Te valamit tudsz. Otthon ülnek az emberek, és valami mégis átjön, nem véletlen ez a négy igen, és nem véletln az a rengeteg szavazat, amit kaptál az otthonülő zsűritársainktól.”Mező Misi.

“Nekem ami először eszembe jut veled kapcsolatban az a sokoldalúság. Ott a helyed a döntőben.”Feke Pál..

“Amikor megszületünk minden rejtett tehetség benne van minden emberben. A Nobel-díj, a világrekord, a Rising Starság, és utána ezt szépen kitörlik belőlünk az ellenségeink, a rokonaink és a barátaink és mi saját magunk. És ilyen alkalmak, amikor ennyire fölpörög körülöttünk minden, akkor ezek a ránk rakodok NEM-ek lemosódnak, és ott állsz azzal a fantasztikus tehetséggel, amivel megszülettél.”Pásztor Anna..

“Ezt hívják úgy, hogy drámai tehetség, ezt hívják, hogy drámai sugárzás. Adásról, adásra fejlődni tud.”KERO.HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here