Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ketten esnek ki ma este a Rising Starból, így jövő héten már csak négyen szállnak versenybe a döntőbe.

singh-viki

Singh Viki a múlt héten a Hein Pál kórházban járt, ahol egy gyerekbohóc segítségével csalt mosolyt a beteg gyerekek arcára. Viki ma este a kedvenc dalát hozta: Szomorú vasárnap.

A produkció 70%-ot hozott a Vikinek. A Szomorú vasárnap az egyik legismertebb magyar sláger, csaknek több, mint 100 nyelven adtál elő.

“Önnek megvan a lelke, megvan a levegője, össze tudja kötni, fel tudja építeni ezt a számot, van benne dráma, meg tudja sajnálni saját magát, úgy hogy az nem szentimentális. Nagyon nagy dolog.”KERO.

“Valami olyant mutatsz magadból, ami új tőled… Megállsz egy száll fénynél és elénekelsz egy ilyen dalt, nagyszerű érzéssel… Nagyszerű.”Feke Pál..

“Nagyon kell vigyázni arra az erőre, amik ezekben a szavakban és zenében van. Én ettől a daltól rettegtem, ez nagyon sötét ajtókat nyit ki, legalábbis számomra. Hála az égnek ez nekem egy picit a te személyes ügyed maradt, és nem engedted be azokat a démonokat, amiktől én félek, de láttam, hogy megvívtad a saját küzdelmedet.”Pásztor Anna..

“Aki ismer engem az tudja, egy dalnál nekem két dolog fontos, az egyik a szöveg, a másik az, hogy milyen tempója van egy dalnak. Minél lassabb egy dal, annál nehezebb elénekelni. Gratulálok.”Mező Misi.

MEGOSZTÁS


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here