Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Singh Viki első körben nem jutott egyből a döntőbe, így másodjára is színpadra lép. Palmira már döntős, Gondi Helén pedig elsőként búcsúzott ma este a műsorból.

singh-viki2

Viki vokalistaként nagyon profi zenészek mögött énekelt, a Rising Star egy új lendületet hozott az életében. Ma este második dalaként az Ain’t Nobody dallal lépett színpadra, ami számára 60%-ot hozott. A fal nem emelkedett fel, így Viki lett a második kiesője a ma estének.

“Sír a lelkem. Sírok, hogy miért nem öt fős a döntő. Nagyon tetszett, mert felszabadult volt, mert boldog volt, mert örült, hogy létezik. Egy igazi sztár énekesnő lakik magában, aki nemcsak lakik, hanem ki is kérezkedik.”KERO.

“azt látom benned, hogy boldog vagy, hogy kiegyensúlyozott vagy. Ez óriási nyeremény. Főnyeremény!”Pásztor Anna..

“A Rising Star már ezért megérte, mert született egy nagyszerű énekesnőnk, aki itt született meg. félre kell tenni a múltat, félre kell tenni a vokál életedet. A CD-det elsőként fogom megvenni.”Feke Pál..

“Nagyon örülök, hogy itt voltál… Hihetetlen jó érzés lesz majd neked, mikor a következő koncerteden kiállsz a színpadra és főlkiabálnak, hogy imádunk.”Mező Misi.