Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Fehérvári Gábor Alfréd első körben nem jutott egyből a döntőbe, így másodjára is színpadra lép. Palmira már döntős, Gondi Helén pedig elsőként búcsúzott ma este a műsorból.

alfred2

Alfréd azért jött a Rising Starba, hogy zenélhesse, heteket, hónapokat kapott erre, ma este második dalaként a “Neked írom a dalt” hozta, amivel 69%-ot kapott. A fal lent marad.

“Azt hiszem ennek a falnak az erejét megtapasztaltuk, de most ebben az adásban derül ki, hogy mi történik. Nagyon szomorú vagyok, hogy nem ment fől a fal.”Feke Pál..

“Nem tudom, hogy léteznek csodák, vagy nem léteznek. Te vagy a mezőnyben az az énekes, aki ízig vérig muzsikus. Lehet, hogy nem is baj ha nem jutnál tovább, megmondom miért. Nem az az énekes lennék, aki hétvégenként CD-vel a hónalja alatt járja a falunapokat.”Mező Misi.

“Nagyon szeretnélek téged ott látni. Nagyon sok meglepetést tartogattál nekünk és örülök, hogy neked így sikerült neked átadni.”Pásztor Anna..

“Nagyon örülök annak, hogy elindult azon az úton, hogy minden pillanatban ott legyen, és minden pillanatban hasson.”KERO.