Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A rock és a rap világába vezeti a popzenét Rihanna azáltal, hogy a zeneipar két nagyágyújával dolgozott együtt. Kanye West és Paul McCartney közreműködésével megjelent a FourFiveSeconds című dal, mely akusztikus hangzásával sokakat elbűvöl. A felvétel megtalálható lesz Rihanna legújabb albumán, valamint Kanye West még készülőfélben lévő lemezén is.

Rihanna, Paul McCartney & Kanye West

Három éve annak, hogy a Barbados-i énekesnő utoljára adott ki albumot, most pedig karöltve tér vissza a The Beatles egykori énekesével és a rap királyával, csak hogy harmóniát teremtsen a pop, rock és rap irányzatok között, na meg hogy lesokkolja a közönséget. Mert meg kell hagyni, ez a stílus egyáltalán nem Rihannára vall! Viszont a végeredmény jó, és ott lesz az énekesnő nyolcadik stúdióalbumán, mely bár nem várat sokat magára, mégsem ismert a dallistája, és a megjelenésének dátuma sincs leszögezve. Egyelőre annyit tudni róla, hogy Rihanna több híres előadóval dolgozott együtt, köztük Chris Martin-nal, a Coldplay énekesével is.

„Rengeteg fantasztikus szerző dolgozik a lemezein. Felkerülni Rihanna valamelyik albumának dallistájára annyi, mintha az American Idol főnyereményét pályáznád meg.” – vallotta Chris Martin, aki felajánlotta már a közös munka lehetőségét az énekesnőnek.

Karrierjének mindössze 10 évében Rihanna 20 dalt juttatott a top 10-be, melyek közül 10 a slágerlisták első helyét uralta. Szerinted jó ötlet volt ez a hármas produkció?HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here