Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A vizuális történet a Chandelier-rel kezdődött, most az Elastic Heart videklipjével folytatódik. Sia legújabb daláról és a hozzá készült sokatmondó kisfilmről van szó, melyben a fiatal táncosnőt, Maddie Zieglert láthatjuk viszont, ugyanabban a szerepben, mint a Chandelier-ben. Hozzá az amerikai színész, Shia Labeouf társul, ketten próbálják átadni a képsorok vaskos mondanivalóját.

Shia-LaBeouf-Maddie-Ziegler-Elastic-Heart-Video

Az Elastic Heart Sia legújabb albumán, az 1000 Forms Of Fear-en kapott helyet, továbbá a The Hunger Games: Catching Fire című film betétdala is egyben.

A felvétel vizuális anyagában a zene, a színészet és a tánc kéz a kézben járnak együtt, a mozdulatok által pedig az érzések minden apró részletét szemmel követhetjük. A klip koreográfiáját Ryan Heffington állította össze, míg a rendező most is Daniel Askill volt, aki a Chandelier videóklipjével is foglalkozott. A dal rögzítésében az ausztrál Sia Furler The Weeknd-del dolgozott együtt, továbbá az amerikai DJ-producer Diplo segítségét is kérte.

Már azt is tudni, melyik lesz a következő felvétel, melyet Sia promoválni fog: a Big Girls Cry című dal lesz a soros, ez Sia az NRJ Rádiónak adott interjújából derült ki. Az ausztrál producer-énekesnőnek nemcsak szóló slágerek – például Taken For Granted – vannak a tarsolyában, hanem olyan világhírű előadókkal is dolgozott együtt, mint Christina Aguilera, Eminem, David Guetta, Flo Rida, Afrojack, Jennifer Lopez, Shakira, Rihanna, Kylie Minogue, Leona Lewis, Katy Perry, Britney Spears, Jessie J és Celine Dion.