Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Demi Lovato igazi ajándékkal lepte meg rajongóit az ünnepek alkalmával: videóklipet készített a Nightingale című dalához, mely az énekesnő negyedik stúdió albumán hallgatható.

Demi Lovato - Nightingale

Lovato ezennel felavatta az ötödik dalt is a legújabb lemezéről, félévvel az utolsó dalpremierje, a Really Don’t Care után. Az album fogadtatása remek volt, máig a legsikeresebb kiadott anyaga volt Deminek, mely a harmadik helyezést érte el a Billboard 200-ban.

A Nightingale-hez készült videóklip jelenetekben nagyon változatos: az énekesnőt hol a színpadon, hol a kulisszák mögött, egyszer a rajongói körében, máskor az edzőteremben látjuk, és még azt is elcsíphetjük, amikor a szerelmével randizik.

Demi Lovato a Heart Attack című dallal debütált 2013-ban, mellyel gyorsan közkedvelt és közismert előadóvá vált. Azután a Made In the USA és a Neon Lights felvételeket hozta, majd idén májusban a Really Don’t Care című dalával tért vissza, melyet Cher Lloyd-dal közösen készített. Legutóbb Olly Murs-szel közösen láthattuk az Up című videóklipben.

Szerinted hogy sikerült a Nightingale?HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here