Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Újabb dalt jelenít meg Zola, ezúttal egy gyönyörű akusztikus balladát, mely bár nem karácsonyi dal, a lágy dallamok mellett az ünnep meghitt hangulatát is hozza.

Zola-Maradj-mindig-a-reszem

Az énekestől már megszokott, hogy valamennyi kiadott szerzeményét más-más stílusban írja, így most sem okoz meglepetést a Maradj mindig a részem különlegessége. Mégis, cselló-kíséretre azért senki sem számított, de ebben a dalban a komolyzene a lehető legszebben simul a könnyűzene műfajához.

„A Maradj mindig a részem egy férfi vallomása egy nőnek, akivel az életét szeretné leélni. A Leggazdagabb ember szentimentális vonalát követi, de ez egy nagyobb ívű, klasszikusabb dal, a hangszerelési sajátosságokból adódóan. A videó pedig olyan lett, mint amilyet megálmodtam. Balázsnak köszönhetően olyan fényhatásokat sikerült elérni, ami nagyon magasztossá, de ugyanakkor intimmé és széppé teszik a képi világot.” – nyilatkozta Zola legújabb szerzeményéről.

Az énekes Szénási Annamária csellista művésznő segítségét kérte a felvétel létrehozásában. A Maradj mindig a részem-hez készült videóklipet pedig Gerócs Balázs rendezésében forgatták.

Neked hogy tetszik a dal?HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here