Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Hosszú szünet után ismét munkába lendül a Groovehouse. Seholország című felvételével tér vissza az együttes, melyhez Judy és Zsolti most videóklipet is készített. A dal premierje 2014 nyarán volt, a kisfilmet pedig a napokban adta ki a duó.

groovehouse

A magyar zene egyik meghatározó elektro-pop együttese immár másodszor áll össze. A szétválásukat követően 2012-ben adták ki visszatérő dalukat, az Adj vissza mindent című felvételt. Azóta folyamatosan dolgoznak az új dalokon.

Judy babájának a megszületése óta az énekesnő főállású anyukaként tevékenykedik, de nem hanyagolta el az éneklést sem. Három év után pedig olyan dalt szerettek volna hozni, mellyel nem okoznak csalódást kitartó rajongóiknak.

„Sok idő telt el, hogy új dallal jelentkezünk, de nem szerettük volna elkapkodni. Úgy érezzük, legújabb dalunk méltó folytatása, amit a közönség vár tőlünk.” – nyilatkozta Judy.

A Groovehouse a régi felállásban folytatja pályafutását, zsúfolt időbeosztással. A csapat ugyanis koncertek sorozatát indította, októberben pedig Angliában is turnézott.