Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az Elfogy a szó, Ülök és várok Rád, valamint a Répa dal után megérkezett Zola legújabb felvétele, a Jégember, mely által a dalszerző énekes még egy oldalát megmutatja a közönségnek. És ha még nem tudtuk volna, hogy a New Level Empire frontembere egy rendkívül színes egyéniség, erre a legszilárdabb bizonyítékként szolgál az előbb felsorolt négy, teljesen eltérő stílusú dal.

zola-jegember

„Egy régi dalom, melyet még húszas éveim elején az első bandámmal játszottunk. Később párszor eltoltam akusztikus esteken és többen megkérdezték, hogy mi lesz ezzel a dallal? Gondolkodtam, hogy milyen formában lehetne egyszemélyesen úgy megszólaltatni, hogy passzoljon a dal mondanivalójához, karakteréhez. Így jött az ötlet, hogy nem akusztikus gitárral veszem fel, hanem egy Fender Telecasterrel.” – számolt be vadiúj szerzeményéről Zola.

A most kiadott Jégember a rock’n’roll világát idézi, melyből csak úgy árad a férfiasság és az erő. A hozzá készült vizuális anyag egy hangulat-klip, melynek terjesztésében Újvári Zoltán a rajongók segítségét kérné.

A nemes gesztusért cserében, a promováló időszak lejártával a megosztók nevét egy dalban foglalja majd, így hálálva meg a kapott segítséget. Ez viszont egy igen merész vállalkozás Zola részéről, ugyanis több száz nevet elénekelni egyetlen dalban nem lesz egyszerű! De az is tény, hogy Zola számára nincs lehetetlen!HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here