Videóklip: Zola – Jégember

Videóklip: Zola – Jégember

Az Elfogy a szó, Ülök és várok Rád, valamint a Répa dal után megérkezett Zola legújabb felvétele, a Jégember, mely által a dalszerző énekes még egy oldalát megmutatja a közönségnek. És ha még nem tudtuk volna, hogy a New Level Empire frontembere egy rendkívül színes egyéniség, erre a legszilárdabb bizonyítékként szolgál az előbb felsorolt négy, teljesen eltérő stílusú dal.

zola-jegember

„Egy régi dalom, melyet még húszas éveim elején az első bandámmal játszottunk. Később párszor eltoltam akusztikus esteken és többen megkérdezték, hogy mi lesz ezzel a dallal? Gondolkodtam, hogy milyen formában lehetne egyszemélyesen úgy megszólaltatni, hogy passzoljon a dal mondanivalójához, karakteréhez. Így jött az ötlet, hogy nem akusztikus gitárral veszem fel, hanem egy Fender Telecasterrel.” – számolt be vadiúj szerzeményéről Zola.

A most kiadott Jégember a rock’n’roll világát idézi, melyből csak úgy árad a férfiasság és az erő. A hozzá készült vizuális anyag egy hangulat-klip, melynek terjesztésében Újvári Zoltán a rajongók segítségét kérné.

A nemes gesztusért cserében, a promováló időszak lejártával a megosztók nevét egy dalban foglalja majd, így hálálva meg a kapott segítséget. Ez viszont egy igen merész vállalkozás Zola részéről, ugyanis több száz nevet elénekelni egyetlen dalban nem lesz egyszerű! De az is tény, hogy Zola számára nincs lehetetlen!

Ha érdekelnek további cikkeink, iratkozz fel hírlevelünkre! Fent vagyunk a Google Plus-on is, csatlakozz hozzánk.Nincs hozzászólás

Írj választ