Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megjelent Jessie J Masterpiece dalát kísérő videóklip, és szenzációs! Ez immár a harmadik kisfilm, mely az énekesnő Sweet Talker című albumát népszerűsíti.

jessie-j-masterpiece

A Masterpiece klipjével, néhány perc erejéig Jessie J mindennapjaiba kapunk betekintést, nyomon követhetjük miként készül egy-egy koncertre, és azt is megállapíthatjuk, hogy ő is éppoly sebezhető, mint közülünk bárki más. Fotózások, próbák és a rajongókkal való találkozások tarkítják Jessie programját, míg a kisfilm végén eltekint az akadályoktól, és a követői közé vegyülve énekli dalának sorait.

A videóklip Tabitha Denholm rendezésében készült, és Los Angeles-ben forgatták. A Masterpiece szövegét egyébként Emily Warren, Josh Alexander és Britt Burton írta.

Jessie J harmadik stúdióalbumának első kiadott dala a Bang Bang volt, Ariana Grande és Nicki Minaj közreműködésével. A felvétel óriási sikert aratott, bejutva a brit toplisták legjobb háromjába. Ezt a Burnin Up követte 2 Chainz-zel, melyet az énekesnő több élő műsorban is előadott a rapperrel közösen.

Mit szólsz Jessie J vadiúj klipjéhez?HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here