Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Miután óriási sikere volt a 2015-ös Grammy jelöléseken, Sam Smith az év egyik legjobban várt videóklipjét hozza, a Like I Can immár slágernek nevezhető dal mellé.

Sam-Smith-Like-I-Can-video

Hat jelölést pipált ki a brit Sam Smith a Grammy 2015-ös gáláján, köztük az év felvétele és az év albuma kategóriákban. A kampány részéül, melynek célja, hogy meggyőzze a zsűrit arról, hogy őrá szavazzanak, Smith az év egyik legmenőbb dalára forgatott videóklipet.

A kisfilmet a Brooklyn hídon rögzítették, a történet pedig egy kocsmában ér véget, ahol a szereplők felütnek néhány kupicával. Sam mindenképp arra pályáz, hogy meghódítsa az amerikaiak szívét, ezért a 2015 január 9-én induló turnéját három óceánon túli városra is kiterjesztette: fellép majd New Yorkban, Torontóban és Los Angelesben is.

Az ünnepek közeledtével Sam Smith is csatlakozik azokhoz az előadókhoz, akik saját vagy feldolgozott karácsonyi dalokkal járulnak hozzá az ünnepi hangulat megteremtéséhez: nemrégiben kiadta a Have Yourself a Merry Little Christmas klasszikusról készített saját verzióját is. Most azonban a Like I Can-nek örülhetnek a rajongók! Nézd csak meg!