Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Új videóklippel érkezik Nicole Scherzinger! Az énekesnő ezúttal a Bang című dala mellé készített népszerűsítő anyagot. A felvétel a Big Fat Lie nevet viselő új stúdióalbumról való.

nicole-scherzinger-bang-video

Nicole a ’90-es évek stílusát idéző öltözékben tűnik fel, bő ruhákat visel, és teljes összhangban mozog egy másik táncossal. A koreográfia a Pussycat Dolls időszakra emlékeztet, amikor az énekesnőnek a kisujjában voltak ezek a mozdulatok.

Scherzinger legújabb lemeze egyelőre csak néhány európai országban került kiadásra, azonban nem lett akkora sikere, mint az eddig megszokott volt, még a briteknél sem, ahol az énekesnő egyébként aratni szokott. A Big Fat Lie az Államokban valamikor 2015 elején kerül kiadásra.

Nicole Scherzinger második szólóalbumáról legelsőnek a Your Love érkezett, egy nyári felvétel, mely csupán a 6. helyezésig mászott fel a toplistákban. Ezt követte az On The Rocks, mely csöppet sem boldogult jobban. Legutóbb a Run című dallal és a hozzá készített videóklippel tért vissza az énekesnő, melyet Amerikában és Nagy-Britanniában egyaránt népszerűsített.

Szerinted a Bang végre befutó lesz?